Beglazing.

Isolatieglas

Isolatieglas is er in vele soorten van ‘standaard’ tot het sterk isolerende HR++ glas. Een hogere isolatiewaarde bespaart energie, geeft een behaaglijk woonklimaat en verminderd de kans op condensvorming aan de binnenzijde van de ruit.
Isolatieglas kan geïntegreerd worden met geluid- en/of zonwering, eventueel in combinatie met gefigureerd en/of veiligheidsglas.
Het door ons geleverde isolatieglas wordt geleverd met KOMO-keur en geplaatst volgens de huidige NEN- en NPR-normen. Zo kan er 10 jaar garantie worden gegeven op het volledig dicht zijn (geen condens of stof in de spouw) van het isolatieglas.

Inbraakwerend glas

In toenemende mate wordt zowel door particulieren als bedrijven en instellingen inbraakwerend glas gevraagd, bijvoorbeeld in toegangsdeuren, portalen of elektronisch beveiligde bedrijfsruimten. Het is een goede aanvulling op andere veiligheidsmaatregelen.
Vraagt u ons gerust om meer informatie.

Zonwerend glas

Er zijn diverse methoden om de licht- en zonweringfunctie te integreren in gevel beglazing. Bijvoorbeeld door het toepassen van isolatieglas met lamellen in de spouw. Of het gebruik van gekleurde ruiten of sterk zonwerende coatings op de beglazing. Iedere methode heeft zo zijn voor- en nadelen. Wij geven u graag een op uw wensen en situatie afgestemd advies.

Ventilatie roosters

Deze roosters zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een hoge duurzaamheid. Bij het kiezen van het juiste rooster komt er meer bij kijken dan alleen de kleur en maat, zo is er keus uit verschillende functies en eigenschappen in combinatie met de maat. Ook hierbij adviseer ik u graag.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met H.V. allround schilderwerken.

Contact

H.V. Allround schilderwerken
Harrald Vosgezang
Rondweg 23
7468 MD Enter

06-30033328
info@hvschilderwerken.nl

Kvk : 57318816
BTW :NL207612456B01

Deze website is gehost en gemaakt door Webplace4u uit Bennekom.