Onderhoud.

Bij onderhoud komen veel verschillende aspecten van een gebouw aan de orde

  • De conditie van het schilderwerk; Van groot belang om te bepalen welke materialen toegepast en  welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Om de conditie van het schilderwerk te bepalen wordt een conditie meting gedaan. Op basis van deze meting kunnen uw wensen besproken worden over de gewenste kwaliteit.
  • Materialen; De materiaal keuze is van groot belang voor de duurzaamheid van het schilderwerk. Vanuit onze kennis en ervaring zullen vanuit de conditie meting de juiste behandelplannen gemaakt worden en de juiste verfsystemen worden samengesteld.
  • Kwaliteit; Kwaliteit is voor iedereen verschillend. Zo heeft u bijvoorbeeld behoefte aan een goede schrob-vaste muur omdat u jonge kinderen heeft en een andere weer behoefte aan alleen verversing van het oude schilderwerk. Uw wensen zullen goed besproken moeten worden om tot de juiste kwaliteit te komen. Hierbij wordt ook gedacht aan eventueel inpandig schilderwerk dat minder belast wordt dan schilderwerk dat aan weersinvloeden blootgesteld is. Misschien is het mogelijk om delen van het schilderwerk op een later tijdstip uit te voeren en de kosten te spreiden

Dit is onze manier van handelen bij een onderhoudsproject. Goede controle op voorhand om gebreken op te sporen om zo tot een kwalitatief goed eindresultaat te komen waarbij uw wens centraal staat.

Nieuwbouw.

Ook voor het schilderen van uw nieuwbouw woning beschikken wij over de juiste kennis en kwaliteiten om uw woning de uitstraling te geven die u van een nieuwbouwhuis verwacht. 

Denk hierbij ook aan een goed kleur advies maar ook het behangen en beglazen van uw woning. Doordat u alles door één bedrijf kunt laten doen blijven de lijnen kort en dat zorgt voor een prettige samenwerking.

Contact

H.V. Allround schilderwerken
Harrald Vosgezang
Rondweg 23
7468 MD Enter

06-30033328
info@hvschilderwerken.nl

Kvk : 57318816
BTW :NL207612456B01

Deze website is gehost en gemaakt door Webplace4u uit Bennekom.